Fracàs escolar?

10,00 €
Impuestos incluidos

Una breu, clarivident i punyent anàlisi dels veritables motius del fracàs escolar. L’assaig de Daniel Gabarró posa en evidència una veritat que sembla que ha passat desapercebuda a les persones responsables i implicades en el procès educatiu: la coeducació i el gènere són l’única solució assequible contra el fracàs escolar.

Cantidad

 

 

 

Un breve, clarividente y punzante análisis de los verdaderos motivos del fracaso escolar (...), el ensayo de Daniel Gabarró pone en evidencia una verdad que parece que ha pasado desapercibida a las personas responsables e implicadas en el proceso educativo: la coeducación y el género son la única solución asequible contra el fracaso escolar.

SOBRE L' AUTOR: Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions.

En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d'autoconeixement per viure amb major consciència. Més informació a danielgabarro.com

978-84-15218-31-9

Avísame cuando esté disponible

No hay ninguna opinión por el momento.

16 otros productos en la misma categoría: